Un esplai a Sant Julià? Parlem-ne!

Divendres, 16 de novembre de 2018 de 19.30 h a 21.00 h

Demà divendres 16 de novembre a dos quarts de 8 del vespre a Ca l'Anglada, es farà una primera trobada a ca l'Anglada oberta a tothom per començar a parlar de poder organitzar un esplai a Sant Julià. Tothom a qui li pugui interessar aquest projecte hi està convidat, tant si sou joves que hi voleu participar com si sou famílies que hi podríeu apuntar els vostres fills o filles.

Des de les regidories d’Ensenyament i Joventut de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta hi ha la voluntat de reactivar l’esplai que hi havia hagut fa uns anys. Aquesta voluntat va estretament lligada a les demandes que des de fa temps, moltes persones del municipi han manifestat que els hi agradaria apuntar-se ells mateixos, famílies que hi voldrien apuntar els seus fills i filles, i jovent amb experiència en l’àmbit del lleure que també els agradaria formar part de l’esplai. Per altra banda des de l'Ajuntament es veu necessari, si més no intentar, de reactivar l'esplai ja que aquest és una eina educativa cap a l'entorn i la comunitat molt important i alhora ens forma com a persones actives en el municipi, el voluntariat i el teixit associatiu.

En aquesta línia, i des de fa més de dos anys, des de les regidories implicades s’han dut a terme diferents actuacions amb l’objectiu de facilitar la creació d’un esplai al municipi. Aquestes actuacions s’han concretat en la subvenció de formació en l’àmbit del lleure corresponent als carnets de monitor/a i director/a de lleure.

El divendres 16 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a Ca l’Anglada convoquem a totes les persones que puguin estar interessades en què hi hagi un esplai, a la 1a trobada per poder parlar-ne entre tots i conèixer de primera mà si hi ha interès, i a partir d’aquí, si s’escau, definir com articular conjuntament el projecte.

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Ca l'Anglada, Plaça Major

Darrera actualització: 15.11.2018 | 14:52