Continuen obertes les inscripcions a la sortida jove a Port Aventura

Dissabte, 6 d'octubre de 2018 a les 00:00

Recordeu que la sortida a Port Aventura que organitza el Servei de Joventut d'Osona Centre, serà el 27 d'octubre. Les inscripcions es poden fer fins el divendres 19 d'octubre al Punt Jove o a l'Ajuntament. Podeu descarregar-vos el formulari per apuntar-vos en aquesta notícia.

El dissabte 27 d'octubre hi ha programada la 8a sortida jove mancomunada amb els municipis d'Osona centre i Orís i Bisaura, que formen part del programa de tècnics compartits del Consell Comarcal d'Osona. En aquesta ocasió es farà la 5a sortida jove a Port Aventura, la primera va ser el 2014.

 

La sortida està pensada per joves d’aquests municipis i a partir de 13 anys o que durant aquest 2018 els compleixen. L’organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona, conjuntament amb es municipis de: Vilanova de Sau, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Les Masies de Roda, Calldetenes, Folgueroles, Orís, Vidrà, Besora, Sant Quirze de Besora, Montesquiu i Sora.

 

Els ajuntaments participants es fan càrrec del cost del transport i del monitoratge, i els nois i noies assumeixen el cost de l’entrada. Els menors d’edat el preu és de 29€, i pel que fa als majors d’edat cal consultar-ho amb l’organització. El pagament de l’entrada es realitza en el moment de fer la inscripció.

 

On es fan les inscripcions:

Al Punt Jove Tortí, ubicat a l’edifici de Ca l’Anglada, de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda. Hi ha temps fins el divendres 19 d’octubre.

 

Què cal dur per inscriure’s:

  • Inscripció omplerta i signada
  • 29€ del cost de l’entrada pels menors d’edat (consultar el preu pels majors d’edat)
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor-a legal que ha signat la inscripció (només en cas dels menors d’edat)

 

Les inscripcions es poden descarregar en aquesta notícia, recollir-les al mateix Punt Jove on es formalitzen les inscripcions o bé sol·licitar-les a l’adreça electrònica tc2centre@ccosona.cat.

 

En el moment de la sortida, cal que els nois i noies portin el DNI i la targeta sanitària (originals o fotocòpies)

 

Aquestes sortides mancomunades, que compten amb molta participació, fomenten la coneixença i cohesió entre grups de joves de diferents municipis, i possibilita oferir alternatives al temps lliure.

 

Per a més informació podeu contactar amb:

Tècnica de joventut compartida d’Osona centre al 679 26 52 78

 

Darrera actualització: 10.10.2018 | 08:38