L'operadora Goufone desplegarà xarxa pròpia al municipi de Sant Julià de Vilatorta

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 00:00

L'operadora Goufone ha comunicat a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta que també vol desplegar xarxa pròpia al nostre municipi. Amb aquesta mesura l'Ajuntament creu que es pot arribar a una part més gran de la població, especialment als barris de Pleuna i les Pedreres, que de moment no tenen servei de fibra òptica. Recordeu que si la fibra passa per la vostra façana l'empresa us demanarà autorització per propiciar aquest desplegament.

L'Ajuntament ha donat autorització a Goufone a desplegar la seva xarxa per l'espai públic. El desplegament pels espais privats -com per exemple les façanes de les cases- dependran del permís de cada propietari. La propietat pot exigir que la instal·lació del cablejat, de les caixes de connexions i de la resta d'elements s'integri amb les instal·lacions preexistents, i que a la façana es vegin el menys possible.

En cas d'alguna queixa, us podeu dirigir als operaris de la mateixa empresa Goufone. En cas de no resoldre's el malentès, o per conèixer com s'ha de fer el nou desplegament, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta resta a disposició del veïnat per qualsevol aclariment.

Fins ara, Goufone ja ha comercialitzat serveis de fibra òptica fins ara a Sant Julià, i ho ha fet a través de la xarxa desplegada per APfutura. Goufone, però, ha decidit finalment desplegar la seva pròpia xarxa de fibra òptica.

Darrera actualització: 11.10.2018 | 16:12