L'Arnau Vila rep un reconeixement per haver participat als Jocs Special Olympics 2018

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 00:00

El dimarts 30 d'octubre, a les 8 del vespre, a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic va tenir lloc l'acte de reconeixement als esportistes del Club CAR participants als Jocs Special Olympics 2018. El vilatortí Arnau Vila Cortina va rebre la insígnia de la mà del regidor d'esports de Sant Julià de Vilatorta, Marc Vilarrasa, de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, i del president del Club CAR Sant Tomàs, Toni Ramírez. Felicitats Arnau!

En un emotiu acte institucional, els ajuntaments de la comarca van homenatjar als esportistes del Club CAR participants als Jocs Special Olympics 2018. A les 8 del vespre, l'alcaldessa de Vic Anna Erra va donar la benvinguda a tots els homenatjats i va donar la paraula a Toni Ramírez, president el Club CAR Sant Tomàs qua va fer un parlament.

Seguidament, el càrrec electe de cada municipi representat va dirigir unes paraules abans del lliurament de la insígnia als atletes de la seva població. Marc Vilarrasa, regidor d'Esports de Sant Julià de Vilatorta, va dirigir unes paraules de reconeixement a l'Arnau, jugador d'hoquei al Special Olympics 2018 i li va fer entrega d'un tupí de record i d'un val per comprar material esportiu, després que l'alcaldessa de Vic li fes entrega de l'insígnia. Els alcaldes van felicitar als atletes que van representar a Osona amb responsabilitat, orgull, esforç i compromís als Special Olympics 2018. Una lliçó de treball en equip amb companys, famílies i entrenadors. L'acte va finalitzar amb una fotografia de família dels càrrecs electes, el president del Club CAR Sant Tomàs i tots els esportistes a les escales de la Sala de la Columna.

Darrera actualització: 02.11.2018 | 14:48

Imatges