Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge

Cartera de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta

La Cartera de serveis socials determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i és l'instrument que assegura l'accésa les prestacions garantides de la població que les necessita.

El  document que us presentem i que podeu consultar en la documentació adjunta a la part inferior dreta d'aquesta pàgina, pretén informar sobre els serveis socials municipals i defineix les persones que poden rebrel's i els requisits per accedir-hi. Inclou una descripció general dels serveis que el municipi té dins el Consell Comarcal d'Osona i que us podem oferir. En aquest document que us presentem aquí es defineix cada tipus de prestació, així com la població a la que va dirigida i l'establiment o equip professional que l'ha de gestionar.

Si voleu conèixer una descripció general dels 29 serveis socials que ofereix el Consell Comarcal d'Osona cliqueu aquí

 

 

 

Notícies

  • 25 de novembre de 2018 Els tallers de l'Espai Activa't comencen amb molt bon peu

    Dijous van començar els tallers participatius de l’Espai Activa’t amb la primera classe de Balls de línia. 12 persones van poder començar a aprendre els passos bàsics per ballar cúmbies, txa-txa-tà o valsos sense parella. El divendres passat va començar el taller de cuina. 13 participants van descobrir el truc d’uns bons peus de porc, tot degustant-los després de la demostració. Amb aquests dos tallers es dona el projecte per iniciat. Podreu trobar la programació emn el document adjunt.

  • 13 de novembre de 2018 Activitats del novembre i desembre a l'Espai Activa't

    Apunta't a les activitats que organitza l'Espai Activa't: taller de cuina i degustació tradicional el 23 de novembre, 14 de desembre i 11 de gener, iniciació als balls de línia els dijous de 5 a 6 de la tarda (inici el 22 de novembre) i el dijous 20 de desembre, a 1/4 de 10 del matí, caminada a les roques de l'Albereda. 

  • 28 d'octubre de 2018 Castanyada al casal d'avis Font Noguera Castanyada

    El casal d'avis Font Noguera celebrarà la castanyada el diumenge 11 de novembre amb un dinar i unes partides de bingo. Les inscripcions es poden fer al casal abans del dia 8 de novembre.

Activitats

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:00