Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge

Cartera de Serveis Socials de Sant Julià de Vilatorta

La Cartera de serveis socials determina el conjunt de prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i és l'instrument que assegura l'accésa les prestacions garantides de la població que les necessita.

El  document que us presentem i que podeu consultar en la documentació adjunta a la part inferior dreta d'aquesta pàgina, pretén informar sobre els serveis socials municipals i defineix les persones que poden rebrel's i els requisits per accedir-hi. Inclou una descripció general dels serveis que el municipi té dins el Consell Comarcal d'Osona i que us podem oferir. En aquest document que us presentem aquí es defineix cada tipus de prestació, així com la població a la que va dirigida i l'establiment o equip professional que l'ha de gestionar.

Si voleu conèixer una descripció general dels 29 serveis socials que ofereix el Consell Comarcal d'Osona cliqueu aquí

 

 

 

Notícies

  • 17 d'octubre de 2018 Reunió de recollida de propostes per a l'Espai Activa't

    El passat dijous 11 d'octubre va tenir lloc una reunió per explicar el nou projecte de l'Espai Activa't basat en crear uns espais de trobada de persones que disposen de temps per compartir-lo amb els altres, amb l'objectiu de cohesionar el veïnatge. A la reunió es va decidir fer una segona trobada el divendres 26 d'octubre a les 11 del matí al casal d'avis Font Noguera per fer la recollida de propostes. 

  • 9 de setembre de 2018 Els tallers de l'Espai Activa't tornen a començar avui dijous 13 de setembre Cartell dels tallers a l'Espai Activa't

    Amb l'objectiu de promoure el dinamisme, l'autonomia i el benestar de les persones, l'Espai Activa't ofereix un ampli ventall d'activitats d'oci i de lleure adaptades als interessos de les persones jubilades o que viuen soles. Aquest dijous 13 de setembre, a partir de les 3 de la tarda tornaran a començar els tallers a l'Espai Activa't.

  • 26 d'agost de 2018 Ja es pot sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat sol·licitar l'increment de la pensió de viduïtat

    A partir de l’1 d’agost per a les persones majors de 65 anys que cobrin pensió de viduïtat i no cobrin una altra pensió s’incrementa el percentatge aplicable pel seu càlcul del 52 al 56 % tot i que no s’aplica automàticament. S’ha de presentar sol·licitud a l’entitat gestora de la Seguretat Social que sigui responsable de la pensió de viduïtat.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:00