Urbanisme i Serveis Tècnics

Notícies

  • 13 de desembre de 2018 Tall de subministrament d’aigua inesperat Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

    Aquest dimarts passat es va produir un tall de subministrament en diversos punts del poble, entre les 12 del migdia i les 5 de la tarda. El tall va ser ocasionat per una màquina que va rebentar una canonada al camí de la Coma.

  • 13 de desembre de 2018 Avaria massiva al servei de telecomunicacions de Movistar Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta

    El dies 4 i 5 de desembre passat molts veïns i veïnes van tenir problemes amb el servei d’Internet fix a casa seva o als seus negocis, a causa d'una avaria massiva a les instal·lacions de Movistar. Després de diferents reclamacions el servei es restablí, però es tornà a interrompre el passat diumenge dia 9 per restablir-se l'endemà dia 10. En aquests casos, la coordinació entre veïnat i Ajuntament és clau.

  • 13 de desembre de 2018 Anna Dot relleva Enric Gil com a arquitecte municipal Anna Dot i Enric Gil

    Sant Julià de Vilatorta i Vilalleons tenen nova arquitecta municipal. Anna Dot ha estat la candidata amb major puntuació després del procés selectiu que ha realitzat l’Ajuntament i substituirà l’Enric Gil, que ha exercit d'arquitecte a l’Ajuntament des del juliol de 2011.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 17:49