Vilalleons

El poble de Vilalleons es fusionà amb Sant Julià de Vilatorta l'any 1946. Des de llavors, l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta té una especial atenció en les actuacions que s'hi duen a terme, per conservar la idiosincràcia del petit i bonic poble de Vilalleons. Actualment, els seus veïns s'organitzen a través de l'Associació de Veïns de Vilalleons.

En aquesta pàgina trobareu tota l'actualitat de Vilalleons. Consulteu també el Pla d’Actuació Municipal a Vilalleons, un document que detalla l’acció de govern que es preveu pel període 2014-2015 en aquest àmbit. Podeu consultar-lo en aquesta mateixa pàgina.

Notícies

  • 19 de febrer de 2018 Carretera de la Mata a Santa Eugènia de Berga afectada per les obres del gas Obres al camí de la Mata

    La carretera de la Mata està afectada per les obres que permetràn l'arribada del gas natural al nostre municipi. El tram amb dificultats de mobilitat és el que va de la carretera de Sant Marc a la bòvila de l'Aymerich. Es prega que els cotxes circulin amb precaució per aquesta zona.

  • 7 de gener de 2018 Obres als patis del carrer de l'Era de Vilalleons Foto de les obres

    Aquesta tardor passada es van iniciar les obres d’urbanització del pla de millora urbana número 5 de Vilalleons en dos àmbits diferents. A la parcel·la de més de 700 m2 destinada a equipaments i a aparcament, situada a l’inici de la carretera de Puig-l’agulla, s’ha fet un canvi d’emplaçament i ampliació de l’espai de jocs infantils i mobiliari urbà, també s’ha plantat i sembrat nou arbrat amb espècies autòctones i sembrat gespa de praderia. El terreny s’ha compactat amb una base de sauló i s’han senyalitzat les places d’estacionament amb uns separadors de vorada de formigó. Una nova barana de fusta delimita tot el conjunt.

Darrera actualització: 17.01.2018 | 11:10