Notícies

 • Arxiver David Molet és el nou arxiver de l’Ajuntament 19 d'abril de 2019

  Des del mes de febrer passat David Molet substitueix Jordi Vilamala com a arxiver itinerant de la Diputació de Barcelona i responsable del Servei d’Arxiu Municipal de Sant Julià de Vilatorta. 

 • ORGT Cal cita prèvia per ser atès per l'Organisme de Gestió Tributària 19 d'abril de 2019

  Des de l’1 de març passat l’Organisme de Recaptació i Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa el servei de cita prèvia a tota la xarxa d’oficines. Aquest canvi afecta la majoria de tràmits i consultes i cal demanar hora mitjançant la web: www.orgt.cat/cites. Això ha de permetre fer menys cua quan el ciutadà demani atenció presencial.

 • punt jove El Punt Jove Tortí torna a obrir les seves portes 16 d'abril de 2019

  A partir del 23 d’abril el Punt Jove Tortí torna a obrir les seves portes en horari de dilluns a divendres de 17h a 20h. Estarà dinamitzat per la Judit Solà Font, nova tècnica auxiliar de joventut.

 • Espai Natural de les Guilleries-Savassona L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona convoca subvencions 14 d'abril de 2019

  S'han publicat les bases específiques i convocatòria per a la concessió de subvencions per al foment de les explotacions forestals i les empreses agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i les entitats culturals a l’àmbit de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 31 de maig.

 • civisme Activem el civisme al poble 10 d'abril de 2019

  El nostre municipi té la particularitat de tenir un traçat de carrers molt gran, amb arbrat abundant i unes places i jardins generosos. L'espai públic és per gaudir-lo. Per aquest motiu s'inverteixen bona part de recursos municipals per la seva conservació. Tota la gent vilatortina hem de gaudir d'aquests espais, i els hem de respectar perquè siguin sostenibles pel que fa al seu manteniment.

 • Bar pavelló Presentació de sol·licituds per portar el bar del pavelló i les piscines 10 d'abril de 2019

  Es publica, per interès de tothom, les bases per tal de presentar-se i poder portar el bar del pavelló i de les piscines. El procés d'adjudicació serà per procediment obert. A partir del dia 12 d'abril està previst que les bases quedin publicades al perfil del contractant.

 • Vot correu Necessites votar per correu a les Eleccions Generals? 9 d'abril de 2019

  Si el 28 d'abril penseu que no podreu acudir al col·legi electoral,  teniu temps fins el 18 d'abril per sol·licitar el vot per correu a les eleccions generals.

 • marquès L’Ajuntament encarrega un estudi sobre la figura del Marquès de la Quadra 9 d'abril de 2019

  Davant la sol·licitud perquè es canviï el nom de la plaça del Marquès de la Quadra per plaça de l’1 d’octubre, promoguda pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Julià amb una campanya de recollida de firmes, l’Ajuntament ha cregut oportú encarregar a l’historiador Carles Puigferrat un estudi sobre la figura de Joan Maria d’Oliveras i Estanyol que ostentava el títol de Marquès de la Quadra.

 • Pressupost2018 Liquidació del pressupost del 2018 9 d'abril de 2019

  Tancat l’exercici pressupostari 2018, l’Ajuntament ha obtingut uns resultats positius complint els criteris d’estabilitat pressupostària: capacitat de finançament, regla de la despesa, endeutament -situat al 24,67 % dels recursos ordinaris- i període de pagament de 22,26 dies.

 • Pressupost 2019 El pressupost de l'Ajuntament pel 2019 9 d'abril de 2019

  El ple municipal de 17 de desembre de 2018 va aprovar per unanimitat el pressupost general de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta per aquest any 2019 que puja a 5.595.958,42 euros, 1.629.720,47 euros més que el de l’any anterior. 

 • Esplai Tastet d'Esplai a Sant Julià de Vilatorta 8 d'abril de 2019

  “Torna, torna (esplai) Serrallonga” és el nom que porta el tastet que ha preparat l’equip educatiu del futur Esplai Serrallonga, per la tarda del dilluns 22 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda a plaça Major de la vila.

 • punt recàrrega Instal·lat el primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Sant Julià 8 d'abril de 2019

  A finals del mes de març es va instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’aparcament de l’avinguda de Montserrat —davant de l’antiga farmàcia—. El punt no entrarà en funcionament fins que la companyia elèctrica faci unes adaptacions al quadre de subministrament.

 • Raid Sant Julià va acollir la final del Raid dels Ausetans 8 d'abril de 2019

  El passat diumenge Sant Julià va acollir la Final Local d’Osona centre del projecte comarcal d’oci social El Raid dels Ausetans.

 • L'Ajuntament fa un estudi del clavegueram 8 d'abril de 2019

  L'Ajuntament, per mitjà de la Diputació de Barcelona, ha encarregat a l'enginyeria Octocam Maps els treballs de millora en el clavegueram. Us preguem la màxima precaució a l'hora de circular mentre es realitzin aquests treballs.

 • aparcament Ampliació de l'aparcament del polígon industrial 7 d'abril de 2019

  A principis de primavera van començar les obres d'ampliació de l'aparcament del polígon industrial de la Quintana, unes obres que consistiran en pavimentar un nou espai de l’aparcament el qual es dividirà en dues parts: una zona d'aparcament de cotxes i una altra destinada exclusivament a l'aparcament de camions i ordenar el sector. 

 • fibra òptica La fibra òptica arribarà a Vilalleons 6 d'abril de 2019

  Convocada per l’Ajuntament, el dia 1 de març passat es va fer una reunió informativa amb els veïns de Vilalleons per parlar del desplegament de fibra òptica. L’operadora Goufone es va comprometre a fer arribar la fibra òptica a Vilalleons.

 • Punt Jove Judit Solà, nova tècnica auxiliar de joventut 4 d'abril de 2019

  Des del 12 d’abril Judit Solà és la nova tècnica auxiliar de joventut que substitueix Nil Puigivila que va ocupar la plaça durant tres anys, fins a finals de l’any passat.

 • T-10 Més de 400 targetes T-10 bonificades el 2018 3 d'abril de 2019

  L’any passat 70 usuaris van fer ús de 413 targetes T10 bonificades per l’Ajuntament. És un bon resultat en aquest primer any de consolidació de la T10, una targeta que fomenta la mobilitat de les persones grans o amb discapacitat.

 • Barcelona MTB Challenge La Barcelona MTB Challenge a Sant Julià de Vilatorta 3 d'abril de 2019

  Els creadors de la Girona MTB Challenge, una de les carreres més especials i úniques de bicicleta de muntanya per etapes d'Europa, amplien la saga per donar vida a la Barcelona MTB Challenge. Sant Julià de Vilatorta a la comarca d'Osona és l'escenari escollit per oferir una altra opció de qualitat a la comunitat nacional i internacional del mountainbike. El cap de setmana del 13 i el 14 d'abril la farem realitat. 2 etapes de somni.

 • Trobada Fes-ho bé 2019 Gairebé 500 alumnes en el projecte "Fes-ho bé!" 2 d'abril de 2019

  Divendres 29 de març es va fer la trobada d’educació física amb els alumnes de quart de primària de 16 escoles de la comarca a la zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta.

 • Xerrades joves Tallers joves sobre orientació acadèmica i professional 2 d'abril de 2019

  La primavera és una època on sorgeixen molts dubtes sobre com enfocar el futur professional. Des del Servei de Joventut d’Osona centre del Consell Comarcal d’Osona, s’organitzen uns tallers per donar suport a aquest temps de presa de decisions i d’incertesa. Alguns d’aquests tallers han sorgit a demanda de grups de joves que s’han adreçat als Punts Joves d’Osona centre i estan oberts a tothom.

 • Imatge Concurs Convocatòria del concurs "Memorial Joan Capdevila" 2019 1 d'abril de 2019

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha convocat la 11a edició del Concurs de Ceràmica i Terrissa “Memorial Joan Capdevila”, en el marc de la Fira del Tupí que es celebrarà a Sant Julià de Vilatorta els dies 1 i 2 de juny de 2019. Us recordem que la data límit per presentar la documentació dels projectes finalitza el dia 13 de maig de 2019. Per veure les bases del concurs cliqueu aquí

 • Imatge del concert Sentit homenatge a Santi Riera amb un concert de l’Orquestra de Cambra de Vic 28 de març de 2019

  El Saló Catalunya es va omplir completament pel concert-homenatge a Santi Riera. Al final de l'acte, es va llegir l'acord pel qual l’Aula de Música portarà el seu nom.

 • Ajuntament de Sant Julià Ordre del dia del Ple d'1 d'abril de 2019 28 de març de 2019

  La sessió plenària 3/2019 es durà a terme el dilluns 1 d'abril de 2019 a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament

 • Sessió de fotos jove Sessió de fotos jove 27 de març de 2019

  Aquesta serà la primera vegada que es realitza una activitat d’aquestes característiques i es creu que és una bona iniciativa que el propi jovent del territori sigui la imatge de les activitats i projectes adreçats a ells.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40