Notícies

 • Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta 13 de febrer de 2019 Oberta la convocatòria de la plaça d’auxiliar tècnic de joventut

  Obert el període per concórrer a la convocatòria per a cobrir la plaça d’auxiliar tècnic de joventut una vegada modificades les bases reguladores.

 • Ajuntament 13 de febrer de 2019 Oberta la convocatòria de la plaça d'enginyer municipal

  S'obre el termini per formar part a la convocatòria per a cobrir la plaça d'enginyer municipal, el termini acaba el dia 25 de febrer de 2019.

 • Cartell Bus nit 13 de febrer de 2019 BUS NIT pel carnaval de Torelló: Et tornem a casa

  Torna segur del Caranaval de Torelló! Podeu fer les inscripcions al Punt Jove o a l'ajuntament pel Bus Nit. El dia del carnaval serà el dia 2 de març i, si t'hi apuntes, tindràs el servei de Bus de tornada.

 • Banner Raid 2019 13 de febrer de 2019 Obertes les inscripcions al Raid dels Ausetans 2019

  Recordeu que fins el dimarts 20 de març us podeu inscriure per la nova edició del Raid. 

 • 13 de febrer de 2019 El PDeCat demana que es reactivi el bar del Pavelló

  L'oposició es queixa que el bar del Pavelló no dona servei, i que cal que un nou concessionari es faci càrrec de la gestió del servei. Fins ara, la gestió estava encomanada a Jordi Creus, que per mutu acord amb l'equip de govern va deixar el servei el passat novembre de 2018.

 • 12 de febrer de 2019 Atenció amb les cendres de la llar de foc!

  L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta vol recordar la importància d’apagar i abocar correctament als contenidors les cendres de llars de foc.

 • carnaval 11 de febrer de 2019 Prepareu les disfresses pel carnaval vilatortí

  Animeu-vos a participar al Carnaval vilatortí! El carnaval es celebrarà el dissabte 2 de març, a partir de dos quarts de cinc de la tarda a la plaça de Catalunya.

 • 8 de febrer de 2019 Jaume Miravet proposa la creació d'una comissió per incorporar "1 d'octubre" al carrerer

  Jaume Miravet, portaveu del PDeCat al nostre Ajuntament, ha proposat la creació d'una comissió de l'Ajuntament que estudiï la iniciativa d’introduir el nom de l’1 d’octubre en el nomenclàtor de carrers i places del municipi. En la proposta de comissió hi hauria representants dels dos grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

 • cartell de les activitats 6 de febrer de 2019 Gaudeix del Parc

  Gaudeix del parc és un programa d'activitats gratuïtes que ofereix l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. 

 • 5 de febrer de 2019 Modificació de l'ordenança d'horaris de tancament de bars i restaurants

  El Ple de l'ajuntament va aprovar la modificació l'ordenança municipal reguladora dels horaris de tancament dels establiments de bar i restauració

 • Plànol obres de pavimentació de l'aparcament de la zona industrial 5 de febrer de 2019 Obres de pavimentació de l'aparcament del polígon industrial

  Durant les pròximes setmanes s'iniciaran les obres de pavimentació de l'aparcament amb l'objectiu d'allunyar els sorolls de les zones residencials i ordenar el sector

 • Tardes de cinema 5 de febrer de 2019 Els patges tindran una entrada gratuïta per les tardes de cinema

  Com a mostra d'agraïment l'Ajuntament regala un val per una tarda de cinema a tots els patges que van participar a la cavalcada. 

 • S'incorpora el nou vigilant municipal 1 de febrer de 2019 S'incorpora el nou vigilant municipal

  S'incorpora un nou vigilant municipal interí per donar suport al servei i, d'aquesta manera, el municipi disposarà de vigilant municipal matí i tarda per cobrir la baixa laboral d'un dels efectius.

 • Una imatge del Ple de l'Ajuntament 1 de febrer de 2019 L'equip de govern dona suport a la vaga general

  L'equip de govern dona suport a la vaga general convocada coincidint amb l'inici del judici als presos polítics. La vaga està convocada pel proper 21 de febrer. Amb el lema "Sense drets no hi ha llibertat", aquesta vaga general vol conscienciar la població que l'inici del judici polític als dirigents independentistes afecta als drets laborals, perquè aquests drets depenen també que a l'Estat es respectin els drets civils i polítics.

 • Cartell de les pel·lícules 30 de gener de 2019 Comencen les tardes de cinema del mes de febrer

  Aquest diumenge 3 de febrer comencen les tardes de cinema al Saló Catalunya.

 • Servei Català de la salut 25 de gener de 2019 Nou horari del CAP de Sant Julià de Vilatorta

  Seguint les directrius marcades per l’Institut Català de la Salut, el nou horari de tancament del Centre d’Atenció Primària de Sant Julià de Vilatorta a partir de 2019 és a les 20.00 hores. La mesura respon a un dels acords adoptats arran de la vaga de metges que va tenir lloc a finals de novembre.

 • Portada llibre 21 de gener de 2019 Mònica Santa Eulàlia publica un anecdotari de la família Riera Bagué

  “La mare és la memòria de la família. Ningú com ella recorda fets i noms, tot i que segons ella la tieta Conxita en sabia deu vegades més de coses que no pas jo”. Amb aquestes paraules Mònica Santa Eulàlia inicia el pròleg del llibre “Fins on arriba la memòria”, un anecdotari que recull en sis capítols els records de la família Riera Bagué, des dels temps dels rebesavis. 

 • Expo Sant Julià 20 de gener de 2019 Exposició: Les rajoles catalanes d'arts i oficis

  Recordeu que podeu visitar  l'exposició:  Les rajoles catalanes d'arts i oficis . L’exposició, situada a ca l'Anglada, estarà oberta fins el mes de març en horari de 10 a 1 del migdia tots els dies, excepte els dijous. 

 • Anul·lació caminada 27 de gener 19 de gener de 2019 Anul·lada la sortida amb en Malet pel proper diumenge

  Us informem que la sortida amb en Malet prevista pel proper diumenge 27 de gener queda suspesa per causes de força major. Esperem que es puguin reprendre les sortides aviat. Us mantindrem informats. Disculpeu les molèsties. 

 • Punt Jove Tortí 17 de gener de 2019 Canvis temporals al Punt Jove Tortí

  Durant unes setmanes, els serveis i l'horari del Punt Jove es veuen modificats en espera que es cobreixi definitivament el lloc de treball del Punt Jove. Així doncs, de forma provisional, l'horari del Punt Jove serà els dilluns de 5 a 8 a ca l'Anglada. A més, de dilluns a divendres es pot seguir comptant amb el servei de Joventut a través del telèfon 679 26 52 78 (trucades i WhatsApps). La resta de serveis que s'ofereixen a ca l'Anglada no estan afectats per aquests canvis.

 • Concentració per les detencions dels alcaldes de Verges i Celrà 17 de gener de 2019 L'alcalde s'uneix a la concentració de protesta per les detencions dels alcaldes de Verges i Celrà

  L'alcalde de Sant Julià de Vilatorta es va unir ahir, 16 de gener de 2019, a la concentració de protesta per les detencions dels alcaldes de Verges i Celrà, que foren detinguts amb altres 14 persones sense seguir el procediment judicial correcte, i sense cap respecte com a càrrecs electes del seu municipi.

 • Pesta porcina africana 15 de gener de 2019 Ajudem a la pagesia a lluitar contra la pesta porcina africana!

  Arran de la situació de la malaltia Pesta Porcina Africana (PPA) a la Unió Europea, i especialment amb la declaració d’aquesta a Bèlgica, des del Departament d’Agricultura s’estan sumant esforços per a la prevenció de la seva introducció al nostre territori. Sabies que si es declarés un brot de Pesta Porcina Africana causaria un gran perjudici a les explotacions porcines del nostre municipi?

 • Digitalització actes 15 de gener de 2019 Les actes més antigues del Ple de l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ja es poden consultar per Internet

  Les actes del Ple de l’Ajuntament compreses entre els anys 1870 i 1968 i que són escrites a mà ja són accessibles des de l’eina d’ Arxius Municipals Digitals (AMD)  que gestiona l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona amb l’equip d’arxivers itinerants i que van ser digitalitzades el mes de febrer de l’any passat en el marc del Programa de Manteniment de la Xarxa d’Arxius Municipals, del qual forma part l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. En total són 3890 documents (3319 actes de sessions ordinàries, 429 de sessions extraordinàries, 141 diligències i 1 índex).

 • Canonada del camí de la Coma 8 de gener de 2019 Resolt el problema de subministrament d'aigua

  A causa de la rebaixada de terreny a la canonada d'aigua que travessa el camí de la Coma es van produir dos talls d'aigua imprevistos en la xarxa d'aigua potable. L'Ajuntament demana disculpes per les molèsties que els treballs de reparació han ocasionat.

 • Calendari 2019 5 de gener de 2019 El Calendari Vilatortí pel 2019

  Aquest 2019 fa 90 anys que Josep Pallàs va construir el casal Núria. Aquest edifici i el parc de les Set Fonts són les obres més emblemàtiques dissenyades i dirigides per Miquel Pallàs, el germà d'en Josep. El casal Núria és un monument al treball artesà, als oficis tradicionals del poble i a la feina ben feta, per aquest motiu li hem volgut dedicar el calendari vilatortí d'aquest any.

Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40
Darrera actualització: 15.03.2014 | 09:40